Plinski roštilj Weber Spirit II E-320 GBS sa 3 gorionika i kuvalom

Weber
135.840,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
Weber
Kod proizvoda - SKU WE45012175

Opis

Dobro došli u Weber porodicu! Sa potpuno obnovljenim plinskim roštiljem Weber Spirit II E-320 GBS sa tri plamenika i kuvalom sa strane,postići ćete još bolje rezultate prilikom roštiljanja. Opremljen je sa praktičnim bočnim policama za odlaganje tanjira i pladnjeva, te vešalicama za pribor. Sa sistemom palenja GS4 visoke delotvornosti i mogućnošću povezivanja sa bluetooth termometrom iGrill, plinski roštilj Weber Spirit II E-320 GBS pružiće vam neverovatno iskustvo pečenja. Zbog svojih dimenzija čini idealan izbor za vlasnike balkona i manjih terasa. 

Rešetka za pečenje ovoga roštilja je izrađena od livenog železa presvučena keramikom. Kako biste lako vaš roštilj pretvorili u pravu malu kuhinju na otvorenom, tu je GBS sistem rešetke sa zamenjivom sredinom koja pruža nebrojene mogućnosti pripreme upotrebom dodataka iz Weberovog Gourmet BBQ sistema.


Tehničke osobine:

 • Dimenzije rešetke: 60 x 46 cm
 • Dimenzije rešetke za grijanje: 55,7 x 11,4 cm
 • Dimenzije sa otvorenim poklopcem (visina, širina, dubina): 145 cm, 132 cm, 66 cm
 • Dimenzije sa zatvorenim poklopcem ( visina, širina, dubina): 113 cm, 132 cm, 66 cm
 • Poklopac od emajliranog čelika
 • Snaga plamenika: 8,8 kW
 • Tri visokoučinkovita plamenika, sistem palenja GS4
 • GBS rešetka od livenog železa
 • Profili Flavorizer Bars od emajliranog čelika
 • Priprema za termometar iGrill 3
 • Dodatno kuvalo sa strane


GS4 multifunkcionalni sistem pečenja 

 1. High performance plamenici - Unikatno oblikovani plamenici pružaju konstantan dotok plina u svim smerovima i tako optimalno raspoređuju toplotu na celoj površini roštilja-hrana će biti ravnomerno pripremljena neovisno o tome na kojem delu roštilja se nalazila.
 2. Čelični profili Flavorizer™ - Klasični profili već dugo poznati korisnicima Weber roštilja. To su posebno oblikovani V profili sa trostrukom funkcijom. Štite plamenike od masnoće i prljavština, distribuišu jednakomernu toplotu po roštilju, a višak masnoće ili marinade koji kapne na njih pretvaraju u dim i paru što će dati hrani neverojatan okus po dimu.
 3. Sistem za odvajanje masnoće - Patentirani sistem odvodnje sa povećanom posudom za skupljanje masnoća, omogućava brzo i jednostavno čišćenje vašeg roštilja po završetku pečenja i sprečava palenje masti, nema otvorenog plamena i izgaranja hrane. Sva masnoća i ostaci koji ne padnu na profile, slevaju se po stenkama roštilja u posudu koju ćete jednostavno izvući, izliti nakupljeni sadržaj, oprati i vratiti na mjesto za sledeću upotrebu.

 


UVOZNIK: VJN internet trgovina,  Bele Njive 5, Novi Sad 21000, tel. +381665447799