Keramički roštilj Big Green Egg - L

BIG GREEN EGG
259.990,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
BIG GREEN EGG
Kod proizvoda - SKU CR 140301734
Na zalihama

Opis

Big Green Egg će ispuniti zahteve iskusnih majstora roštiljanja, ali i onih koji tek počinju uživati u ovom hobiju. Njegova prostrana površina za kuvanje olakšava pripremu svih vaših omiljenih jela i jela vaše porodice i prijatelja. Obezbeđuje Vam dovoljno prostora da mođete da kuvate za 8 ljudi istovremen!. Instalirajte Big Green Egg Large u sto ili kuhinju na otvorenom, ili postavite Large u njegovu bazu da biste ga lako i bezbedno pomerali.

Jedna od najvećih prednosti ovog roštilja je materijal od kog je napravljen - keramika visokog kvaliteta, koja pruža izvanrednu izolaciju i čini ga izdržljivim i dugotrajnim. Keramika takođe omogućava ravnomerno zadržavanje toplote i vlage, što će vam pomoći da pripremite savršeno pečeno meso, ribu ili povrće.


Ako želite da izvučete sve što možete iz svog EGG-a, onda bi Large mogao biti idealan izbor za vas. To je model sa najviše dodataka i samim tim Vam nudi najviše izbora i opcija za kuvanje na otvorenom - da roštiljate, pečete, dimite, kuvate na pari ili koristite searing tehniku za meso. Dakle, bilo da je u pitanju piletina, pizza, meso ili riba, Big Green Egg L će vam pomoći da hrana bude savršeno pripremljena, sočna i ukusna. Neće proći mnogo vremena pre nego što ćete smisliti razlog da organizujete spontanu zabavu Big Green Egg!


Dimenzije
Spoljašnji prečnik: 56 cm

Prečnik radne površine: 46 cm
Radna površina: 1688 cm²
Visina: 80 cm

 

Karakteristike
Masa: 73 kg

Raspon temperature: 82°C do 399°C
Veličina prostora za pripremu hrane: velika L
Kapacitet: 10 osoba
Boja roštilja: zelena
Proizvođač: Big Green Egg
Dodatak: termometar za temperaturu
Gorivo za roštilj: ćumur (drveni ugalj)

 

Materijali
Roštilj: visokokvalitetna keramika

Rešetka: nerđajući čelik

*Svi dodaci za Big Green Egg roštilje su dostupni odvojeno